Schilderij Christel Hardy - Serie Geel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
€75,00
Incl. btw

Christel Hardy is een bijzondere vrouw die in Utopia al een aantal keren op de Utopia Markt heeft gestaan.
Omdat al haar werken, van wensbolletjes tot aan grote schilderijen, de Utopianen enorm inspireren en fascineren, hangt zij inmiddels met haar expositie al een aantal weken in de Utopia Galery! 

De schilderijen hangen aan de buitenzijde van de Vide en geven de Utopiaanse woonkamer een enorm warme en kunstzinnige sfeer. Het is een verrijking van Utopia waar we iedereen van willen laten meegenieten.

Kunst is in de ogen van de Utopiaanse Kunstenaars een belangrijke factor in de samenleving. Zowel binnen de poorten van Utopia, als daarbuiten. Het verbindt mensen op bijzondere wijze, keer op keer. Om het belang van de Kunst te laten zien, is het Utopia Kunstfonds opgericht en werken de kunstenaars van Utopia hard om ervoor te zorgen dat het fonds financieel zelfredzaam kan zijn en blijven.

De Utopia Galary is één van de middelen die hen daarbij gaat helpen en daarom gaan de schilderijen in de verkoop! Christel heeft namelijk aangeboden om 25% van de verkoop per schilderij te doneren aan het Utopia Kunstfonds. Een geweldig initiatief, waar we enorm blij om zijn en ook trots! Want de schilderijen zijn echt prachtig!

Wil jij één van deze schilderijen kopen en het kunstfonds steunen, koop deze dan nu via de webwinkel!
Alle schilderijen zijn gesorteerd op kleur en hebben verschillende afmetingen. Wil je precies weten hoe het schilderij eruit ziet in het echt en ook de formaten, dan nodigen wij je uit om hier in Utopia het schilderij of de schilderijen te bewonderen en ook een aankoop na bezichtiging is mogelijk.

Heb je interesse in één van de schilderijen en wil je er zeker van zijn dat deze niet verkocht is voor je bij ons komt kijken, stuur dan een mail naar inwoners@talpa.tv ter attentie van Victoria en geef de titel door, zodat wij het schilderij tijdelijk kunnen reserveren, tot de bezichtiging die we middels de mail dan zullen inplannen in de agenda.

Ben je al overtuigd dat je een schilderij wilt hebben, kun je natuurlijk altijd direct boeken en sturen wij het schilderij naar je op!

Voor meer informatie of contact met Christel ga naar haar website: CHRISTEL HARDY

Namens het gehele team van het Utopia Kunstfonds bedanken wij je voor de interesse en eventuele aankoop!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »