#team Jessie - Limited Edition

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
€50,00
Incl. btw

Billy en ik werken samen. Wij brengen #TeamJessie en kunst bij elkaar door een Limited Edition shirt uit te brengen. Billy en ik hebben een goede zakelijke klik met elkaar en ik kan zeggen dat door haar ervaring met mode en kunst en mijn zakelijke blik op dingen we een mooie samenwerking tegemoet zien. Mijn visie en gedrevenheid en haar creativiteit, liefde voor kunst en ervaring in Utopia werpen nu al zijn vruchten af.

Dit authentieke item, waar er maar 50 van gemaakt worden, zal geleverd worden met een echtheidscertificaat en nummering. Zo bent u verzekerd van een uniek shirt welke, dankzij Billy haar creativiteit met verf, een klein kunstwerk genoemd mag worden. Ieder shirt wordt met de hand bewerkt en krijgt de volledige aandacht om u te kunnen garanderen dat ieder shirt uniek is. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw naam op het certificaat te laten zetten.

Mocht u mee willen kijken met het bewerken van uw eigen shirt? Dan is zelfs dat mogelijk, wij sturen u een datum en tijd waarop wij uw authentieke shirt zullen creëren! De prijs is €50,-. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt(50 stuks).

Wilt u meekijken of uw naam op het certificaat laten vermelden? Stuur dan een mail naar: inwoners@talpa.tv ter attentie van #teamjessie - Limited Edition.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »